Dating voor mensen met een verstandelijke beperking

Published: 28.08.2017

Dat onderkent initiatiefneemster Dilys Derksen 36 uit Kampen, die een deel van haar jeugd doorbracht in Haren. Schaam jezelf niet, ik zelf heb ook een lichte verstandelijke beperking, maar stoor mij hier niet graag aan, ook kan ik er goed mee omgaan en daarnaast, zou een ander er dus weinig hinder van ondervinden, het nadeel wat ik merk van mensen die een beperking hebben, is dat zij zich hier al heel snel voor gaan schamen en ook mijn inziens, constant op hun tenen lopen, terwijl het beste het alsnog is om te praten, ja ik snap dat het moeilijk is, maar als je niet praat, dan kom je ook niet verder.

Voor contact maken met andere singles voor vriendschap of een relatie zijn er bijvoorbeeld gratis chat sites zoals Zeddnet. Leden kunnen op deze site vrienden maken en eventueel daten. Komt de vraag al gauw?

Op zoek naar vriendschap, date of een serieuze relatie? Meld je aan en vind jouw match!

Geef je profiel vorm met een profielfoto en coverfoto. Maar het kan ook zo goed gaan dat je als begeleider niks hoeft te doen. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken. Het is voor iedereen spannend om een nieuw persoon te ontmoeten, zeker als je hoopt dat er iets moois uit gaat groeien. Liefde is voor iedereen hetzelfde:

TINDEREN en DATEN met een ziekte/beperking - HOE dan?!

Sanne van der Hagen. Ik ben Ibramhim Corlu en ik ben 30 jaar en ik ben blind. Maximaal drie biertjes zal hij dan drinken en op de dansvloer komt hij niet.

Je weet immers van elkaar dat het zo is en dat jullie daar samen overheen moeten komen.

  1. Jack_Roos - 02.09.2017 in 07:11

   Dottie Dottie is een sociale netwerksite voor mensen met een beperking. Sommige datingsites zijn volledig gratis of deels gratis te gebruiken.

   Nick_Jones - 06.09.2017 in 18:06

   Ik ben een vrouw die een man zoekt man die een vrouw zoekt vrouw die een vrouw zoekt man die een man zoekt. DateToo is een datingsite en community voor mensen met een functiebeperking, zoals een gehoor-, licht verstandelijke-, motorische of visuele beperking.

   Yan_Archibasov - 09.09.2017 in 02:31

   Wij bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten of vriendschappelijk contact te leggen. Vanaf haar zesde jaar ging Gonda naar het speciaal onderwijs.

  Add review

  Your e-mail will not be published. Required fields are marked *

    Home   Sign In   Join   Search   Forums
   I'm a
   between  and 
   zip code

  Meet Singles Nearby


  Singles in nearby cities:
  1. Porirua
  2. Grand Rapids
  3. Ingham
  4. Greenfield
  5. Corby town and district
  6. Miramichi
  7. Axminster town
  8. Londonderry city
  9. Ilchester town
  10. Mesquite
  11. Ada
  12. Lochmaben town
  13. Maitland
  14. Cookeville
  15. Spanish Fork
  16. Maryville
  17. Singleton
  18. Bardstown
  19. Newfoundland And Labrador
  20. Hempstead
  21. Holywell town
  22. Tamworth district
  23. Window Rock
  24. Caldwell